Achteraf betalen mogelijk met Klarna- Gratis verzendig vanaf 50,-

Over Maranza Fashion

Hi dames, mijn naam is Maranza Leeman en ik ben eigenaresse van Maranza Fashion. Vanaf kinds af aan ligt mijn passie al bij het combineren van de kleding & accessoires. Ook stond ik voor verschillende kledingwinkels model.

Het jaar van Maranza Fashion.. 2018
In de voorbereidingen van een ladies night bedacht ik om op die avond zelf kleding te gaan verkopen en een modeshow te organiseren. Zo gezegd, zo gedaan en we gingen naar de stad van de fashion op inkoop in Parijs. De avond was een succes en dat smaakte naar meer. Na die avond stond ik vaak op evenementen met mijn kledingrekken en verkocht ik aan huis.
Webshop
Oktober 2020 heb ik deze webshop gelanceerd, omdat ik merkte dat daar via mijn social media kanalen veel vraag naar was. Mega blij ben ik met de klanten en hun aankopen, want via jullie heb ik weer een mooie stap mogen zetten in mijn carrière.

Maranza Fashion de winkel
1 juni 2021 zijn de deuren geopend van Maranza Fashion in Made. Een winkel waar je warm wordt ontvangen en de koffie klaar staat. Shoppen in een andere dimensie  neer zetten is mijn motto. De winkel is huiselijk aangekleed, chique en natuurlijk met een tikkeltje goud. 

Concept store 
Je shopt er niet alleen Maranza Fashion kleding, schoenen, tassen en accessoires. Door er een klein gedeelte concept store aan toe te voegen bied ik jou meer aanbod aan. Kinderkleding, woonaccessoires en gepersonaliseerde houten planken die je cadeau geeft of om jezelf te verwennen.

Volg ons via onze social media kanalen:

Facebook   Maranzafashion
Instagram  Maranzafashion
Adres winkel en webshop:
Den deel 1
4921JH Made
Noord-Brabant
Nederland

Contact:
info@maranza-fashion.nl
0162- 22 64 22

Openingstijden:
Dinsdag 10:00-17:30
Woensdag 10:00-17:30
Donderdag 10:00-17:30
Vrijdag 10:00-20:00
Zaterdag 10:00-17:00
Snelle levering
Altijd on trend
Gratis verzending
Achteraf betalen mogelijk met Klarna