Volg ons op social media @maranzafashion

Over Maranza Fashion

Hi dames, mijn naam is Maranza Leeman en ik ben eigenaresse van Maranza Fashion. Vanaf kinds af aan ligt mijn passie al bij het combineren van de kleding & accessoires.

Het jaar van Maranza Fashion.. 2018
In de voorbereidingen van een ladies night bedacht ik om op die avond zelf kleding te gaan verkopen en een modeshow te organiseren. Zo gezegd, zo gedaan en we gingen naar de stad van de fashion op inkoop in Parijs. De avond was een succes en dat smaakte naar meer. Na die avond stond ik vaak op evenementen met mijn kledingrekken en verkocht ik aan huis.

Webshop
Oktober 2020 heb ik deze webshop gelanceerd, omdat ik merkte dat daar via mijn social media kanalen veel vraag naar was. Mega blij ben ik met de klanten en hun aankopen, want via jullie heb ik weer een mooie stap mogen zetten in mijn carrière.

Maranza Fashion de winkel
1 juni 2021 zijn de deuren geopend van Maranza Fashion in Made. Een winkel waar je warm wordt ontvangen en de koffie klaar staat. Shoppen in een andere dimensie neer zetten is mijn motto. De winkel is huiselijk aangekleed, chique en met een tikkeltje goud. 

Bij ons in de winkel en online shop je verschillende merken en zowel kleding, schoenen en leuke accessoires. Wekelijks zijn er nieuwe items verkrijgbaar gebaseerd op de laatste trends. 

Natuurlijk zijn wij ook te volgen op:
Facebook   Maranzafashion
Instagram  Maranzafashion
Wij verwelkomen je graag in onze winkel.
Liefs,
team Maranza FashionSnelle levering
Altijd on trend
Gratis verzending*
Achteraf betalen mogelijk met Klarna